O femeie din Ipotești a murit după ce i s-a făcut rău pe stradă, în municipiul Suceava.

Este vorba despre o femeie de 60 de ani, care s-a prăbușit pur și simplu și a murit după ce i s-a făcut rău pe stradă.
Joi dimineața, aceasta s-a deplasat pe trotuarul situat pe strada Ana Ipătescu, vis a vis de banca BCR, având ca şi direcţie de deplasare Primăria Municipiului Suceava. La un moment dat, femeii i s-a făcut rău și a căzut pe spaţiul verde de lângă trotuar, motiv pentru care s-a solicitat imediat sprijinul unui echipaj medical.

La scurt timp la faţa locului a ajuns un echipaj de ambulanţă, care a procedat la resuscitarea victimei, fiind transportată la Spitalul Judeţean Suceava. Ulterior, după aproximativ trei ore, cadrele medicale din cadrul Secţiei UPU au constatat decesul acesteia, fiind diagnosticată cu stop cardio-respirator şi insuficienţă respiratorie acută.

S-a luat legătura cu medicul de familie care a precizat faptul că femeia a suferit în trecut o intervenţie chirurgicală pe cord, având montate două stenturi la nivelul aparatului cardio-vascular.

Trupul neînsuflețit al acesteia a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Polițiștii fac acum cercetări în cazul femeii din Ipotești care a murit după ce i s-a făcut rău pe stradă.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here