UPU Suceava

O bătrână infectată cu COVID a murit la Urgențele Spitalului Județean Suceava în timp ce se aștepta eliberarea unui pat la ATI. Femeia de 81 de ani era în stare foarte gravă și a fost intubată.

Suceveanca de 81 de ani a murit marți noapte. Medicii suceveni nu au putut găsit pentru ea și nici pentru alți doi pacienți cu Covid în stare gravă paturi libere la ATI în spitalele din țară. Așa că cei trei au rămas la UPU.

Cât privește starea celorlalți doi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava – Dan Teodorovici ne-a declarat că starea unii bărbat s-a îmbunătățit la UPU și a fost detubat.

În cursul dimineții de miercuri medicii de la Boli Infecțioase au solicitat transferarea către UPU a unui alt pacient COVID în stare foarte gravă care are nevoie de un loc la ATI.

Din păcate, de două săptămâni Terapia Intensivă la Spitalul Județean Suceava este plină de pacienți COVID și nu sunt locuri disponibile nici la alte spitale din județ.

Medicii fac un apel către suceveni să se vaccineze împotriva COVID-19, fiind unica soluție la acest moment pentru evitarea unei forme grave de boală.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here