mascați poliție
foto arhivă

Caz șocant. Un individ a fost arestat preventiv după ce a violat o minoră la aniversarea copiilor săi. Totodată, acesta este acuzat că și-ar fi violat și fiica minoră.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți a dispus punerea în mișcare acțiunea penală față de inculpatul C. V. I., de 40 de ani, din Straja, după ce acesta a violat o minoră la aniversarea copiilor săi.
Potrivit procurorilor, în data de 01 decembrie 2019, în timp ce se afla la domiciliul său, cu ocazia zilei aniversare a copiilor săi, bărbatul a exercitat acte de natură sexuală asupra persoanei vătămate minore-în vârstă de 13 ani. Totul s-ar fi petrecut chiar în timpul petrecerii, fetia fiind invitată.
După ce a agresat-o sexual pe minora de 13 ani, individul a ameninţat-o cu moartea pentru a nu povesti părinţilor cele petrecute.

Totodată, în perioada noiembrie 2019 – jumătatea lunii ianuarie 2020, aproape zilnic, bărbatul a exercitat acte de natură sexuală asupra fiicei sale. Vorbim despre 70 de fapte de viol.

Bărbatul care a violat o minoră la aniversarea copiilor săi și a agresat-o sexual și pe fiica a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 zile.

Un alt caz șocant este al unui bărbat din Mușenița care și-a violat fiica în vârstă de 17 ani, chiar în ziua în care a împlinit vârsta de 50 de ani.
Potrivit procurorilor, în noaptea de 24 spre 25 august, în jurul orelor 02:00, fiind la domiciliu sub influența băuturi alcoolice, individul s-a deplasat în camera în care se afla fiica sa, care se afla întinsă în pat, fiind și ea sub influența băuturilor alcoolice, și a întreținut cu aceasta relații sexuale normale fără consimțământul minorei și prin contrângerea fizică a acesteia.
S.D. a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here