Un bărbat de 57 de ani, din județul Iași, a vrut să întoarcă mașina, dar a intrat într-un gard din beton. El avea permisul suspendat pentru abateri la regimul rutier
Accidentul a avut loc pe strada Aviatorului, din comuna Șcheia, sâmbătă seară.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat atât autoturismul cât şi conducătorul auto, un bărbat de 57 de ani din judeţul Iaşi, care a declarat faptul că, în timp ce conducea autoturismul, în dreptul unui imobil nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de întoarcere și a intrat într-un gard din beton.
În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Bărbatul a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date s-a constatat faptul că, bărbatul de 57 de ani are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier.
Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

OFERTA SAVCOM 28 Sept-03 Oct  
OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here