Un tânăr de 19 ani a cauzat un accident cu două victime după o depășire riscantă.
Miercuri, în jurul orei 11.00, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, în afara localităţii Capu Codrului, un tânăr de 19 ani din comuna Valea Moldovei s-a angajat în depășirea ansamblului de vehicule format din autoutilitară şi semiremorcă care circula regulamentar pe aceeași direcție de mers şi a surprins două autoturisme care circulau regulamentar din sens opus. Unul dintre autoturismele respective, condus de un bărbat de 29 de ani din comuna Păltinoasa a pătruns pe acostament, a agățat marginea părții carosabile, fiind rotit pe sensul de mers al autoutilitarei și a intrat în impact cu aceasta.
După impact, autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile, având în vedere direcția sa de deplasare, iar autoutilitara a fost proiectată în afara părții carosabile, având în vedere direcția sa de deplasare.
Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto de 29 de ani şi a unui bărbat de 38 de ani din comuna Păltinoasa, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto implicați au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Oferta SAVCOM 22-17 Februarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here