Accident cu o victimă pe raza comunei Marginea, din cauza unui șofer care nu a cedat trecerea într-o intersecție.
Luni dimineață, în jurul orei 09.30, un tânăr de 20 ani, din comuna Poieni Solca, în timp ce conducea autoturismul marca BMW, pe raza comunei Marginea, având direcția de deplasare dinspre comuna Horodnic de Sus către localitatea Clit, ajuns la intersecția dintre DN 2H cu DN 2E, nu a respectat semnificația indicatorului „cedează trecerea” și a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate de trecere autoturismului Peugeot 206, ce era condus de către un bărbat de 70 ani, din municipiul Rădăuți, pe drumul prioritar, dinspre comuna Sucevița, cele două autoturisme intrând în coliziune.
În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului autoturismului Peugeot. Acesta a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Oamenii legii au întocmit în urma acestui accident cu o victimă dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here