foto generic incendiu autoturism, InfoPloiestiCity

Autoturism distrus în totalitate de un incendiu, după ce a luat foc în mers. Flăcările au pornit de la un scurtcircuit electric.
Luni după-amiază, un bărbat de 43 de ani, din comuna Păltinoasa, se deplasa singur la volanul autoturismului proprietatea sa, marca Renault Megane, pe DN2E din direcția Gura Humorului spre centrul satului Capu Codrului. Când acesta a ajuns prin dreptul unui imobil, a constat faptul că în mașină se simte miros de fum, concomitent fiind atenționat prin bliț de alte autovehicule care circulau din sens opus. Și-a dat semana că este vorba despre un incendiu. Șoferul și-a continuat deplasarea până în primul loc retras din afara părții carosabile, în zona Brutăriei din localitate, unde a staționat autoturismul.

La fața locului a intervenit o autospecială din cadrul ISU Gura Humorului care a lichidat în scurt acest incendiu ți stabilind ca și cauză a acestuia un „scurtcircuit electric”.

În incendiu nu au fost victime omenești, ci doar pagube materiale, arzând în totalitate autoturismul precum și documentele mașinii, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 1000 euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here