Accidentul cu un mort și patru răniți de la Dumbrăveni a fost provocat de un șofer care a a intrat aiurea cu mașina pe contrasens. Este vorba despre un tânăr de 27 de ani, din Teleorman,șoferul autoturismului marca Dokker.

IPJ Suceava a comunicat că în accident au fost implicate două autoturisme,un auto marca BMW condus de un bărbat de 34 de ani din Verești și un autoturism Dacia Dokker condus de tânărul de 27 de ani din comuna Furculești, județul Teleorman.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, rezultat că șoferul autoturismului Dacia Dokker, care circula în direcția Botoșani – Suceava, a pătruns brrusc pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul BMW.

Patru persoane au fost rănite, printre care un copil de 10 ani care a fost transportat cu elicopetrul SMURD la o clinică din Iași.

Șoferul din Dacia Dokker a fost fost declarat decedat la fața locului, la orele 19.00, după ce s-au efectuat manevre de resuscitare zeci de minute.

Polițiștii declară că șoferul ce conducea autoturismul Dacia Dokker a pătruns, din cauze necunoscute, pe sensul opus de mers, fără a iniția o manevră de depășire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.