Accident la Vicovu de Sus din cauza unui șofer intrat în depășire în intersecție. Una din cele două mașini care s-au ciocnit a ajuns în gardul unei case.

Accident la Vicovu de Sus, duminică seară, în jurul orei 21:30. O persoană a fost rănită și două mașini avariate, una din ele plonjând în gardul unei case.

Conform polițiștilor, un șofer de 20 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, în timp ce conducea autoturismul marca Audi A4 pe strada Calea Cernăuți, pe raza orașului Vicovu de Sus, ajungând în apropierea intersecției strada Calea Cernăuți cu strada Aron Pumnul s-a angajat în efectuarea depășirii în intersecție. El a itrat în coliziune cu autoturismul marca Audi A6, condus de către un alt tânăr din localitate, de 21 de ani, ce efectua manevra de viraj la stânga pentru a intra pe strada Aron Pumnul.

După coliziune, ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă, autoturismul marca Audi A4 oprindu-se într-un gard, rezultând avarierea autoturismelor, distrugerea gardului și rănirea ușoară a șoferului intrat aiurea în depășire. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți. Ambii conducători auto au foat testaţi cu aparatul alcooltest rezultatul testării fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ei au fost conduși la Spitalul Rădăuţi, unde li s-au recoltat câte o probă biologică de sânge. Polițiștii au deschis dosare de cercetare în acest caz.

Oferta SAVCOM 5-9 Mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here