Șoferul care a provocat accidentul mortal din Pasul Tihuța a zburat într-un parapet și după aceea mașina lui a ricoșat într-un tir. Așa a reieșit după ce polițiștii au efectuat cercetările la fața locului. De altfel mașina implicată în accidentul mortal era făcută zob, semn că dublul impact a fost unul violent.
Șoferul, pe nume Nicula Radu, de 60 de ani, din municipiul Bistriţa, în timp ce conducea autoturismul marca Audi, pe DN 17, în afara localităţii Poiana Stampei, în Pasul Tihuța, a pierdut controlul volanului. Mașina acestuia circula cu viteză excesivă și într-o curbă la stânga a pătruns pe sensul opus iar apoi a zburat în parapetul metalic de la marginea drumului. După impactul cu parapetul metalic, vehiculul a revenit pe sensul său de mers, unde a ricoșat într-un tir a marca Volvo, condus de Opriș Paul, de 45 de ani, din comuna Românaş, judeţul Sălaj. Șoferul tirului a încercat să evite impactul dar nu a reușit. În urma accidentului a rezultat decesul șoferului Nicula Radu şi rănirea soției sale, care se afla pe scaunul din dreapta, Nicula Rodica, de 55 de ani, din municipiul Bistriţa. Cei doi au fost scoși dintre fiarele mașinii de către pompierii de la Descarcerare. Femeia a ajuns în stare gravă la spital. Cadavrul șoferului a fost depus la Morga Spitalului municipal Vatra Dornei în vederea efectuării necropsiei.
S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”. POlițiștii vor să stabilească toate circumstanțele în care s-a petrecut accidentul mortal din Pasul Tihuța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.