Accidente în lanț pe șoselele din județ. Numai miercuri seară, aproape în același timp, au fost două accidente, după ce peste zi s-au înregistrat altele.

La Drăgușeni s-a produs miercuri seară, în jurul orei 19.00, o coliziune între o autoutilitară și un autotren pe raza localității Drăgușeni.

Au fost implicate două persoane, care au primit îngrijiri medicale la fața locului. În urma evaluărilor medicale, acestea au refuzat transportul la spital.

Au intervenit la fața locului pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Fălticeni cu modulul SMURD (o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2) cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Tot în jurul orei 19.00, un autoturism s-a răsturnat pe raza localității Capu Câmpului. Au fost implicate trei persoane, dintre care doi minori. Toți au fost transportați răniți la spital pentru îngrijiri medicale.

Au intervenit la fața locului pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2) cu sprijinul unui echipaj de Ambulanță.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here