Șoferul autobetonierei care a provocat accidentul mortal de la Preutești a fost reținut în arestul IPJ Suceava. Este vorba despre bărbatul imprudent care a produs un accidentul mortal de la Preutești, de pe DJ 208, pe 25 septembrie, pe când se afla la volanul unei autobetoniere.

Șoferul, care circula din direcția Fălticeni către Dolhasca, a intrat aiurea în depășirea unei căruțe, care circula în aceeași direcție de mers, deși din sens opus circula autoturismul marca Renault, condus de o șoferiță. Cele două vehicule s-au ciocnit iar în urma impactului violent a rezultat decesul șoferiței și vătămarea corporală gravă a unei pasagere din autoturismul Renault.

Marți, 13.10.2020, s-a dispus punerea în mișcare a urmăririi penale față de șoferul care a provocat accidentul mortal de la Preutești, pe nume Maftei Alexandru Petru, pentru comiterea infracțiunilor de „ucidere din culpă”, și „vătămare corporală din culpă”. Totodată, față de inculpat s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore începând cu data de 14.10.2020 ora 16:13. Acesta și a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Suceava, urmând ca la data de 15.10.2020 să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here