sursă foto www.bzi.ro

Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat, în perioada 14 -16 februarie, acțiuni punctuale pe raza județului pe linia combaterii excesului de viteză – una din principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 575 sancțiuni contravenționale în valoare de 253.028 lei, dintre care 368 pentru încălcarea regimului legal de viteză și 207 pentru alte abateri rutiere. De asemenea, polițiștii au reținut în vederea suspendării 56 permise de conducere, dintre care 32 pentru viteză, 15 pentru depășiri neregulamentare și nouă alte cauze și au retras 12 certificate de înmatriculare.

Un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava a oprit pentru control pe DN 2 din comuna Vadu Moldovei, autoturismul condus de un bărbat de 29 de ani din judeţul Neamţ, înregistrat de aparatul radar din dotarea poliţiei în timp ce rula cu viteza de 118 km/h, pe un sector de drum cu limita legală de 60 km/h (+58 km/h).

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr.195/2002 republicată privind circulaţia pe drumurile publice, iar ca măsura complementară s-a dispus suspendarea permisului de conducere.

Oferta SAVCOM 12-18 Aprilie OFERTA RITMIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here