Acuzații grave la adresa șefului DSVSA Suceava. Se cere demiterea acestuia VIDEO

0


Acuzații grave la adresa șefului Direcției Sanitar Veterinare Suceava. Colegiul Medicilor Veterinari cere Autorității Naționale Sanitar Veterinare demiterea acestuia după ce directorul ar fi făcut abuzuri pe bandă rulantă dar că a avut sprijin politic și s-a bucurat de protecția unor grei din cadrul ANVSA.
Președintele Colegiului Medicilor Veterinari Suceava, Petrea Dulgheru, a înaintate ANVSA un memoriu scris, de câteva pagini, în care sunt trecute abuzuri și nereguli ale direcorului DSVSA Suceava – Dănuț Corneanu. Dulgheru a declarat că situația a fost adusă de mai multe ori la cunoștința conducerii ANVSA dar nimeni nu a luat măsuri până acum. Corneanu este acuzat că face angajări la bunul plac, că își terorizează subordonații iar pe cei incomozi i-a dat afară din funcții sau de pe posturile lor. Mai mult, directorul DSVSA Suceava ar fi și violent și ar fi bătut un coleg într-o delegație în străinătate până l-a desfigurat. Atmosfera ear fi foarte tensionată la DSVSA Suceava iar neregulile – pe bandă rulantă și tocmai de aceea se solicită forului superior dispunerea unor măsuri. Petrea Dulgheru a declarat că veterinarii vin și se plâng de situație la Colegiu, cerând ajutorul acestei organizații. Acesta a explicat: ”prin dictatură și teroare, iar acum în D.S.V.S.A. Suceava este o stare tensionată în care toată lumea se teme de toată lumea. Funcționarii publici sunt într-un stres continuu, sunt puși unii să-i urmărească pe ceilalți. Sunt mulți colegi care spun că de mâine ar pleca, pentru că nu mai rezistă. În momentul în care a prins temporar funcția a trecut la execuția unor fucționari publici cu experiență, competenți, bine pregătiți și a pus pe funcții oameni obedienți care nu au lucrat deloc în teren, unde se învăța medicina veterinară adevărată. Așa a procedat cu dr. Semeniuc Vasile, un medic veterinar foarte bine pregătit, cu experiență si personalitate.”
De partea cealaltă, Dănuț Corneanu – directorul instituției spune că nici o acuzație din memoriul întocmit de Petrea Dulgheru nu este reală și că îl va da în judecată pe președintele colegiului.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here