Stație ITP RITMIC ILIȘEȘTI

O adolescentă de 16 ani, din municipiul Vatra Dornei, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prinsă la volan.

Duminică, în jurul orei 00.30, o patrulă din cadrul Secţiei 15 Poliţie Rurală Vatra Dornei a oprit pentru control pe DC 76 „Gheorghițeni” din comuna Dorna Arini, autoturismul condus de o minoră de 16 ani din municipiul Vatra Dornei și în care se aflau ca pasageri un tânăr de 21 de ani din comuna Mălini și unul de 23 de ani din municipiul Vatra Dornei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, minora nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Cu ocazia audierilor, tânărul de 21 de ani a declarat faptul că, autoturismul aparţine tatălui său şi i l-a încredinţat minorei de 16 ani pentru a-l conduce, întrucât acesta dorea să înveţe să conducă autovehicule.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal, minora de 16 de ani fiind cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar tânărul de 21 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de „încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here