Tânăr din Frasin ajuns la spital după ce a fost lovit cu o sticlă în cap, în fața unui bar.

Poliția Orașului Frasin a fost sesizată duminică noapte, prin intermediul SNUAU 112, de un tânăr de 26 ani din oraș Frasin, sat Doroteia, cu privire la faptul că fost lovit cu o sticlă în cap de un individ de 29 ani din comuna Stulpicani.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 00:30, pe când cei doi se aflau în fața unui bar din oraș Frasin, sat Plutonița.

Tânărul de 26 de ani stătea în fața localului, iar la un moment dat bărbatul de 29 de ani a ieșit din bar și l-a lovit cu o sticlă de bere la nivelul capului după care a plecat de la fața locului.

Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Orășenesc Gura Humorului și diagnosticat cu „plagă parietală stângă, plagă occipitală” iar ulterior acordării îngrijirilor medicale a fost externat.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Poliției Orașului Frasin pentru a se stabili împrejurările comiterii faptei, în cauză întocmindu-se dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.

Urmează a fi luate măsuri față de persoanele implicate, sub aspectul respectării restricțiilor privind circulația persoanelor, conform HG 35 din 2021.

De asemenea, vor fi făcute verificări cu privire la funcționarea barului respectiv și se vor lua măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.