Al patrulea mort, din accidentul de pe șoseaua de ocolire a municipiului Rădăuți. Este vorba despre un cetățean ucrainean în vârstă de 35 de ani.

Bărbatul a fost transportat în comă profundă la Spitalul Județean Suceava, unde a murit joi, în jurul orei 22.00.

Polițiștii au concluzionat că șoferul mașinii a pierdut controlul volanului după ce a făcut o manevră de depășire.

Josan Bogdan, de 29 ani, din municipiul Rădăuți, conducea autoturismul marca Audi A 6, înmatriculat în Marea Britanie, prevăzut cu volanul pe partea dreaptă, pe DN CRD Rădăuți, având direcția de deplasare dinspre intersecția cu sens giratoriu dintre DN 2 H și CRD Rădăuți înspre comuna Dornești.

În partea din stânga față se afla în calitate de pasager numitul Kupchanko Mykhailo, de 31 de ani, cetățean ucrainean, cu domiciliul în com. Satu Mare, iar pe bancheta din spate se aflau Pleșca Arcadie-Florin, de 38 de ani din com. Dornești și Byndyu Anatolii de 35 de ani, cetățean ucrainean.

După efectuarea unei manevre de depășire, în împrejurări necunoscute, conducătorul autoturismului Audi a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin partea stângă a sensului său de deplasare, a pătruns în șanțul betonat de pe partea stângă și apoi a intrat frontal în peretele camerei de cădere a podețului, fiind găsit pe sol, pe roți, la o distanță de 2,30 m sub partea carosabilă.

În urma impactului pasagerii de pe bancheta din spate au fost proiectați prin parbriz în afara autoturismului, iar conducătorul auto și pasagerul din partea din față au rămas încarcerați în habitaclu.

La fața locului au intervenit echipajele din cadrul I.S.U. și S.A.J. Rădăuți, în vederea acordării de îngrijiri medicale și extragerii persoanelor încarcerate din habitaclul autoturismului.

După extragerea persoanelor încarcerate și efectuarea manevrelor de resuscitare, s-a constat decesul a trei persoane implicate în accident, respectiv conducătorul auto Josan Bogdan, pasagerul stânga față Kupchanko Mykhailo și pasagerul din spate Pleșca Arcadie Florin, precum și vătămarea corporală gravă a numitului Byndyu Anatolii care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, fiind diagnosticat cu „TCC, fractură femur drept, fractură antebraț drept, comă profundă”.

Cercetarea la fața locului a fost efectuată de către lucrători din cadrul Serviciului Rutier și Compartimentul Rutier Rădăuți.

Ulterior, în jurul orelor 22:00, Poliția Mun. Rădăuți a fost informată cu privire la faptul că Byndyu Anatoliy, ca urmare a leziunilor grave suferite, a decedat la Spitalul Județean de Urgențe Suceava.

În cauză se efectuează cercetări privind infracțiunile de ucidere din culpă.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here