Mesaj dur transmis de Ștefan Alexandru Băișanu, președintele Partidului Forța Națională Suceava, către Gheorghe Flutur și Vasile Râmbu, după ce zeci de cadre medico-sanitare de la Spitalul Județean Suceava au fost depistate cu coronavirus. Băișanu le cere celor doi demisia de onoare pentru situația de la cea mai mare unitate spitalicească din județ. Acesta declară că este o mare greșeală acceptarea transformării Spitalului JUdețean Suceava în centru pentru tratarea pacienților COVID 19.
„Vă spun că e o mare greșeală și sucevenii consideră la fel. Spitalul trebuie dezinfectat, oamenii care sunt sănătoși să vină la muncă, să mai aducem și alți medici care să trateze bolile curente din județul Suceava”, a transmis Băișanu.
El a postat mesajul pe pagina sa de socializare. Băișanu a vorbit despre cadrele medico sanitare de la Spitalul Județean Suceava și a opinat că acestea sunt ca niște soldați trimiși la moarte sigură în condițiile în care nu au la dispoziție echipamente de protecție și nici dezinfectanți.

Oferta SAVCOM 25 - 31 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here