Deputatul Alexandru Băișanu, președintele Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) Suceava, spune că la Suceava PNL și PSD au făcut blat pentru alegerile locale.

Alexandru Băișanu și-a anunțat joi candidatura la Primăria Suceava, pentru alegerile locale din 27 septembrie. Acesta spune că este timpul ca bătaia de joc la care au fost supuși românii și sucevenii timp de 30 de ani, după Revoluție, trebuie să înceteze. El a explicat că s-a decis să candideze după o declarație recentă a primarului Ion Lungu, care a spus că are ca deziderat pentru următorul mandat, după 16 ani în fruntea Primăriei Suceava, să asfalteze toate străzile de pământ din municipiul reședință de județ.

Alexandru Băișanu a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre aranjamentele care se fac la vârf între PNL Și PSD Suceava și i-a acuzat pe liderii Ioan Stan și Gheorghe Flutur de blat. Deputatul sucevean susține că blatul merge până la nivelul consilierilor locali din comune. El îi roagă pe toți cei intrați în politică să nu mai lase rude sau amante să candideze pentru tot felul de posturi.

Alexandru Băișanu a explicat că există înțelegeri la nivel de județ între Ioan Stan (PSD) și Gheorghe Flutur (PNL) iar cei doi și-au împărțit județul localitate cu localitate. Băișanu este de părere că PSD Suceava a lansat pentru președeția Consiliului Județean și pentru Primăria Suceava doi candidați care nu au șanse să ajungă în funcții (se face referire la Mirela Adomnicăi și Dan Ioan Cușnir), tocmai pentru a fi favorizați candidații PNL și pentru ca aceștia să câștige alegerile. Numirile, susține Alexandru Băișanu, au fost făcute chiar dacă sondajele PSD arată clară că cei doi candidați sunt sub scorul partidului și nu au șanse de izbândă.

Liderul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) Suceava spune că acest blat nu înseamnă a face politică și este un „troc mârșav”, care nu are nimic de-a face cu interesele alegătorilor, iar PNL și PSD își împart la nivel de județ, pe banii publici, firmele care să câștige contracte cu instituții ale statului și funcții. VEZI DECLARAȚII INCENDIARE!

Oferta SAVCOM 10-16 Mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here