Razie în Bazarul Suceava, marți dimineață. Deși o parte dintre comercianți au pus lacăte pe tarabe, probabil știind de acțiune, alții s-au ales cu sancțiuni după ce au fost prinși cu nereguli.
În cadrul Planului de Acţiune Comun între I.P.J. Suceava – S.I.C.E. cu Direcția Regională Antifraudă Fiscală 1 Suceava, marți, în intervalul 07:00 – 11:00, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice împreună cu inspectori din cadrul D.R.A.F. Suceava, au acționat în Complexul Comercial Bazar pe linia prevenirii și combaterii faptelor de evaziune fiscală și comerț ilicit. Au fost verificați 36 de comercianți și aplicate 33 de amenzi în valoare totală de 90.000 lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare totala de 52.800 lei, pentru care nu existau documente de proveniență.
Au fost confiscate: produse industriale (corpuri de iluminat) în valoare de 600 lei, articole textile (lenjerii de pat, articole de îmbrăcăminte, fețe de masă) – în valoare de 16200lei, 150 cutii detergenți lichizi conținând 456 recipienți a 5 litri fiecare – în valoare de 36.000lei. La acțiune au participat din partea IPJ Suceava 24 de polițiști S.I.C.E.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.