polițiști, sursă foto România Liberă

Patroni de restaurante din Câmpulung Moldovenesc, amendați de polițiști pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID. În cele două localuri clienții erau serviți cu produse alimentare și alcool îninterior, fapt ce contravine legislației pe timp de stare de alertă, mai ales că acest oraș este în scenariul roșu.

Polițiștii au demarat verificări după ce au primit informații conform cărora mai multe restaurante din Câmpulung Moldovenesc ar fi deschise și ar servi clienții cu produse alimentare și cu băuturi.

Au fost controlați toți operatorii economici de pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc care au ca obiect de activitate desfășurarea de activități de preparare, comercializare și consum a produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice.

Două dintre locații nu respectau măsurile instituite prin starea de alertă. Așa se face că patronii celor două restaurante au fost sancționați fiecare cu câte o amendă în valoare de 2.000 de lei.

Administratorii în cauză au mai fost sancționați contravențional și anterior și de aceea IPJ Suceava ainformat de nereguli Direcția de Sănătate Publică.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here