Un șofer a mers cu mașina pe calea ferată aproape 800 de metri după ce a ieșit de pe șosea. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, din Rădăuți, care conducea un bolid de lux. Acesta ar fi leșinat la volan.

Tânărul de 21 de ani conducea autoturismul marca Lexus, pe D.N. 2H, în afara localității Horodnic de Jos, având direcția de deplasare dinspre Gălănești spre Rădăuți.

Înainte de a ajunge la intersecția pe partea dreaptă cu DC 46C, acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers, din motive necunoscute.

Mașina a pătruns pe acostamentul din partea dreaptă a părții carosabile, a rulat aproximativ 750 m pe calea ferată, ulterior fiind proiectat de pe șine înapoi pe acostament.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto. Acesta a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Municipal Rădăuți.

Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here