Anchetă internă la Serviciul Permise Auto din Suceava după ce un polițist ar fi adormit în timpul susținerii probei practice de către un candidat. Polițistul, care era în dreapta bărbatului ce susținea proba practică, a fost filmat de un alt șofer – care susține că acesta dormea chiar în timpul examenului, când în mod normal ar fi trebuit să fie foarte atent în vederea evaluării candidatului.

Este anchetă internă la Serviciul Permise Auto din Suceava după ce un polițișt ar fi adormit în timpul susținerii probei practice de către un candidat. Șeful acestui serviciu a fost chemat să se prezinte miercuri la Prefectura Suceava pentru a da explicații pentru ipostaza în care a apărut subordonatul său. Clipul a fost postat pe rețelele de socializare și a devenit viral în ciuda faptului că nu se poate stabili pe baza lui dacă polițistul chiar ar fi adormit la volan.

Prefectul de Suceava vrea să afle dacă într-adevăr polițistul dormea și să îi ceară explicații, Sevicii Permisii Auto fiind în subordinea Prefecturii Suceava.

Oferta SAVCOM 19-25 Aprilie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here