Întâlnire electorală PNL, în Burdujeni, vineri, acolo unde liderul liberalilor suceveni i-a îndemat pe localnici să voteze pentru Lucian Harșoveschi la Primăria Suceava, candidat care a crescut în acest cartier sucevean.
 Au fost prezenți la întîlnire și primarul liberal Ion Lungu și deputatul liberal Ioan Balan. Liderii PNL Suceava au discutat cu mai mult de 200 de oameni despre programul de dezvoltare a Sucevei pe care îl susține Lucian Harșovschi.
Președintele Flutur a făcut apel la patriotismul local.
„Susțineți și votați primarul vostru din Burdujeni! S-a născut, a crescut, a învățat, s-a jucat pe străzi, vă știe după nume, cunoaște orașul ca în palmă.
Aveți tot dreptul ca în aceste săptămâni să deveniți agenții electorali ai tânărului Harșovschi.
Lucian nu mai are nevoie de o stagiatură la primărie. El s-a calificat la locul de muncă și din prima zi va ști ce are de făcut.
Împreună cu mine, în parteneriat, vom lansa proiectul major „Suceava la autostradă”. Acest proiect va crea mai multe locuri de muncă, înseamnă reindustrializarea zonei Sucevei și va îmbunătăți confortul și siguranța locuitorilor.
Suceava are nevoie de o dezvoltare de la scara blocului, de simplificarea traficului rutier, de renovarea fațadelor învechite și de amenajarea zonei centrale pentru a schimba fața orașului”, a spus Gheorghe Flutur. 
Este necesară crearea de mai multe zone de agrement și parcări pentru mașini, extinderea centrului civic în zona sălii polivalente. Suceava trebuie să joace un rol regional mai puternic, să aibă transport public metropolitan și legăturile auto și feroviare cu Botoșani, Cernăuți, Vatra Dornei, Iași și București sunt esențiale.
Suceava trebuie să devină capitala unor evenimente culturale cu încărcătură istorică puternică și să valorifice mai bine patrimoniul cultural și religios.
Parteneriatele cu Botoșani trebuie dezvoltate pe termen lung. De asemenea, Suceava trebuie să colaboreze zilnic cu Universitatea „Ștefan cel Mare”, cu Consiliul Județean, cu grupurile de oameni de afaceri și cu bisericile. Aceste parteneriate trebuie să fie mai creative și să ofere soluții inovatoare.
Ca președinte al Consiliului Județean, îmi propun să permanentizez aceste întâlniri lunar și, dacă este nevoie, săptămânal, pentru atingerea obiectivelor propuse. De aceea, sunt alături de tânărul Lucian Harșovschi și îmi doresc un primar dinamic, cu inițiativă, credință și implicare. Acesta este Lucian Harșovschi.”
Comandat de PNL Filiala Suceava COD AEP 21240015

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.