Apel umanitar pentru ajutorarea familiei Parașteac din Moara, a cărei gospodărie a fost mistuită într-un incendiu, miercuri după amiază. Apelul a fost lansat pe rețelele de socializare chiar de primarul comunei, Eduard Dziminschi.

În urma incendiului izbucnit miercuri după amiază în satul Liteni, care a afectat în mare parte gospodăria familiei Parașteac, recent îndurerată de pierderea copilului într-un grav accident rutier în noaptea dintre ani, facem un apel la dumneavoastră pentru a oferi orice formă de ajutor pentru a despăși acest moment dificil prin care acești oameni trec.
Adresa la care îi puteți găsi este : str.Peste Pod, nr. 301, sat Liteni, comuna Moara, județ Suceava.
Nr.contact: 0752558890.
– a postat Eduard Dziminschi pe contul său de socializare.

Acesta a declarat că cei doi soți Parașteac trăiesc din activităși agricole și nu au cu ce să își reconstruiască gospodăria. Tocmai de aceea primarul localității a lansat acest apel umanitar și va fi deschis și un cont în care se vor putea face donații. Mare parte din animalele din gospodăria familiei Parașteac au murit arse de vii iar casa de locuit a fost grav afectată și trebuie refăcută.
Eduard Dziminschi cere ajutorul tuturor oamenilor care pot să ajute această familie greu încercată.

Este vorba despre părinții tânărului din Liteni-Moara care a murit de Revelion, într-un stupid accident rutier.

În urma incendiului de miercuri, au ars adăpostul de animale și anexe gospodărești, construite din lemn și învelitoare din azbociment, pe o suprafață de aproximativ 150 mp. Au mai ars acoperișul casei pe 80 mp, circa 3 tone de plante furajere și 3,5 tone de cereale. S-au degradat bunuri de uz casnic, aparate electrocasnice, materiale textile, elemente de tâmplărie din PVC, planșeul, pardoseala și pereții locuinței. Focul a izbucnit din zona adăpostului de animale, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

De Revelion, fiul de 23 de ani al celor doi soți a murit într-un teribil accident rutier. George Parașteac deschidea șampania și se pregătea să celebreze intrarea în Noul An, când a fost lovit din plin de o mașină. Tragedia a avut loc tot la Liteni-Moara, iar tânărul era în fața unui bar.

Oferta SAVCOM 11-16 Ianuarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here