Tânărul băut care a provocat accidentul mortal de la Vatra Dornei, de duminică, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El a intrat aiurea pe contrasens și a lovit o altă mașină. Un al tânăr, de 28 de ani, șoferul care circula regulamentar, a murit la scurt timp în urma acestui accident.

Tânărul rănit foarte grav, pe nume Sava Cristian, a fost transportat în stare gravă la spital după ce a fost descarcerat dintre fiarele mașinii. Acesta a decedat la scurt timp.

Procurorii au reținut faptul că șoferul care a produs accidentul mortal de la Vatra Dornei, Vodă Marius Ovidiu, de 25 ani, a condus un autoturism marca „AUDI” pe strada Mihai Eminescu din municipiul Vatra Dornei, în timp ce avea o concentrație alcoolică de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

El circula cu o viteză peste pragul prevăzut de lege în localitate, fără adaptarea acesteia la condițiile de drum, motiv pentru care a intrat în coliziune frontală cu un autoturism marca „VOLKSWAGEN” care se deplasa pe sensul opus de mers, ȋn urma impactului dintre cele două autovehicule rezultând decesul conducătorului auto aflat la volanul autoturismului marca „VOLKSWAGEN”.

De asemenea, ȋn urma impactului descris mai sus, atât pasagera autoturismului marca „VOLKSWAGEN”, cât şi pasagera autoturismului marca „AUDI”, au suferit leziuni traumatice, fiind transportate la Spitalul Municipal Vatra Dornei pentru acordarea de îngrijiri medicale, ȋn timp ce inculpatul a suferit leziuni ușoare, refuzând internarea.

Pe parcursul urmării penale, prin ordonanţa organului de cercetare penală s-a dispus măsura reţinerii faţă de inculpat pentru o perioadă de 19 de ore, ulterior acesta fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.


Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here