Armă de vânătoare găsită de jandarmii de la Rădăuți asupra unui tractorist din Sucevița.

Marți, în jurul orei 17:00, în timpul desfășurării unei acțiuni pe linia prevenirii braconajului cinegetic în fondul de vânătoare de pe raza localității Sucevița, jandarmii au găsit o armă de vânătoare
într-un utilaj ,,TAF” în care se afla un bărbat în vârstă de 40 de ani din comuna Straja, iar în imediata apropiere un alt bărbat în vârstă de 30 de ani.

În urma controlului vehiculului, în cabina utilajului, în spatele scaunului șoferului, jandarmii au constatat faptul că proprietarul deținea o armă de vânătoare cu lungimea de aproximativ 60-70 cm.

Fiind întrebat despre proveniența armei, bărbatul nu a putut oferi detalii, iar în acest sens a fost condus la sediul Postului de Jandarmi Sucevița.

La fața locului s-a deplasat și o echipă operativă sub coordonarea S.A.E.S.P. din cadrul Inspectoratului de Poliție Suceava, care din cercetările efectuate la fața locului, a constatat faptul că nici unul dintre bărbați nu era autorizat să dețină sau să folosească astfel de armament.

Jandarmii au întocmit procesul verbal de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor.

Echipa operativă din cadrul IPJ Suceava deplasată la fața locului a continuat cercetările, iar în urma probatoriul administrat în cursul serii trecute, polițiștii S.A.E.S.P. au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbatul în vârstă de 40 de ani sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă letală fără drept.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here