Asistent medical sucevean infectat cu Covid 19. Anunțul a fost făcut de Prefectura Suceava. 

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 26 persoane diagnosticate cu Covid 19, în același interval de timp fiind externate 22 persoane declarate vindecate. Printre pacienți este și un asistent medical sucevean infectat. Este vorba despre o asistență de la Spitalul Rădăuți. Femeia nu s-a îmbolnăvit în spital, de la pacienți, ci la mare – unde a fost în concediu. La întoarcere ea a fost testată și a rezultatul a fost POZITIV la Covid 19. Asistentul medical sucevean infectat cu Covid 19 a fost internat în spital. 

Din totalul celor 495 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 113 pacienți sunt diagnosticați cu Covid- 19, 99 pacienți sunt în zona tampon și 283 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). Din cei 113 pacienți diagnosticați Covid- 19, 90 pacienți prezintă forme medii ale bolii, 17 forme ușoare, iar 6 pacienți cu forme grave sunt internați în secția ATI, dintre care doi sunt ventilați mecanic.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 72 pacienți diagnosticați cu Covid- 19 și 12 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Vineri dimineață, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3816 de persoane declarate vindecate.

Numărul total de persoane testate până în prezent este de 33003 persoane.

În ultimele 24 de ore au fost testate 268 de persoane din care au fost confirmate pozitiv Covid- 19 un număr de 13 de persoane.

În momentul de față se află în carantină instituționalizată 3 persoane iar în carantină la domiciliu 381 de persoane. De asemenea în izolare la domiciliu se află 141 de persoane.

Conform distribuției cazurilor Covid -19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 unități administrativ teritoriale 41 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 29 au câte un caz în evoluție, 31 au sub cinci cazuri în evoluție, 8 au sub zece cazuri în evoluție, iar 5 au peste zece cazuri în evoluție.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here