Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă (vezi video). 

Atac cu cuțitul în parcarea Hotelului Bucovina din Suceava după ce cuțitarul a intrat și a amenințat cu arma albă în restaurant. Scenele violente s-au petrecut chiar în centrul Sucevei, ziua în amiaza mare.

Atacatorul este un tânăr de 23 de ani, din municipiul Botoșani, care a lucrat în probe la restaurantul respectiv, în perioada aprilie-mai a.c.

După luni de zile, acesta s-a prezentat marți după amiază la reataurant, cu cuțitul în mână, cerând să i se plătească munca de pe perioada de probă.

Când bărbatul a intrat cu cuțitul în interior erau clienți la mese dar și angajați, iar aceștia s-au speriat.

Un client de 38 ani din orașul Cajvana, aflat la o masă, a intervenit pentru a-l calma și l-a scos afară pe agresor, în parcarea hotelului.

În acel moment, văzând că este încolțit de mai multe persoane care voiau să îi ia cuțitul din mână, individul a devenit violent și a început să lovească cu cuțitul. Bărbatul de 38 de ani a fost cel rănit grav.

Acesta a suferit mai multe leziuni prin înjunghiere, fiind transportat la Spitalul Județean Suceava în șoc hemoragic,  constatându-se preliminar că leziunile au fost de natură a-i pune în primejdie viața victimei.

De altfel,  la fața locului erau urme de sânge în parcare, în locul în care a fost atacată victima.

Agresorul a fost identificat la fața locului, a fost încătușat și preluat în custodie de polițiști fără incidente, fiind transportat la sediul Poliției Municipiului Suceava pentru audieri.

De asemenea, în cadrul activităților de cercetare a locului faptei a fost identificat și cuțitul folosit la agresiune, urmând a fi completat și consolidat probatoriul și a se dispune măsuri procesuale, declară purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava – Ionuț Epureanu (vezi sincron video).

S-a întocmit în acest caz dosar penal, cauza fiind preluată de către SIC IPJ Suceava sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, urmând a se stabili cu exactitate toate circumstanțele producerii evenimentului și a se dispune măsuri procesuale față de autor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.