Toate cele 25 de autobuze electrice vor ajunge la Suceava în luna septembrie a acestui an. Anunțul a fost făcut luni de primarul Sucevei – Ion Lungu. Acesta a avut luni dimineață discuții la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, referitor la pregătirea montajului financiar pentru autobuzele licitate și modalitatea de recuperare a TVA-ului. Firma câștigătoare a licitației BMC CITY BUS este înregistrată în România și putem recupera TVA-ul prin cererea de plată.
De asemenea, edilul a avut discuții referitoare la suma economisită la licitație, care va fi folosită tot la cumpărarea de autobuze electrice. Ion Lungu s-a deplasat apoi la sediul firmei BMC CITY BUS, câștigătoarea licitației, unde a primit vestea bună că toate cele 25 de autobuze licitate pot să ajungă în luna septembrie 2020.
”Am stabilit culoarea autobuzelor, care va fi Yellow Green 6018 (verzui deschis), având în vedere că orașul Suceava este oraș verde, vor avea o singură culoare cum este cupola autobuzului din imagine. Am făcut o vizionare la autobuzul pe care îl au în curte, adus de la ZTE, care a fost licitat și va fi adus la Suceava”, a declarat Ion Lungu.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here