Individul suspect de jaful de la Farmacia Catena din centrul municipiului Suceava a fost reținut pentru 24 de ore urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Reținerea a fost făcută după ce una din farmaciste a venit pentru recunoașterea tâlharului la sediul Poliției Municipiului Suceava, luni noapte. Individul a opus rezistență atunci când polițiștii au vrut să îl ducă la audieri la Poliție.
Luni, în jurul orei 19:20, în interiorul Farmaciei Catena situată pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Suceava, a pătruns un bărbat necunoscut, care s-a apropiat de una din farmacistele aflate în serviciu și prin amenințarea cu un cuțit, a tras-o cu forța spre casa de marcat. Amenințând-o și pe cea de-a doua angajată, bărbatul a solicitat să i se dea banii proveniți din încasări. Acesta a condus cele două farmaciste în spatele tejghelei, ținând amenințător un cuțit, iar de acolo a sustras din casa de marcat aproape 700 de lei, după care a încercat să părăsească farmacia. Polițiștii spun că unul dintre clienții aflați în interior a încercat să blocheze ieșirea individului, ținând ușa de acces. Bărbatul necunoscut s-a lovit violent de ușă, după care a revenit lângă una din farmaciste și a amenințat-o din nou cu cuțitul, pentru a-și asigura scăparea. Sub presiunea amenințărilor, clientul l-a lăsat pe autor să părăsească farmacia, îndreptându-se într-o direcție necunoscută. S-au constituit mai multe echipe de căutare a autorului și cercetare a evenimentului, activitățile fiind în desfășurare pentru identificarea autorului.În urma activităților specifice desfășurate pe raza municipiului Suceava, a fost identificată în jurul orelor 21.30, în sala de jocuri situată în incinta E-Gros Suceava, o persoană ce corespundea semnalmentelor autorului faptei. Persoana respectivă, identificată ulterior în persoana lui Tumurug Cristian de 33 ani din oraș Broșteni, se manifesta violent și avea asupra sa un cuțit. POlițiștii au reușit imobilizarea acestuia și conducerea sa la sediul Poliției Municipiului Suceava. În urma probatoriului administrat în cauză, Poliția Municipiului Suceava – Biroul Investigații Criminale a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de suspectul Tumurug Cristian sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie calificată”.S-a constituit o escortă din cadrul Biroului Investigații Criminale care l-a introdus în C.R.A.P. Suceava pe Tumurug Cristian.
Cercetările urmează a fi continuate de către Poliția Municipiului Suceava – Biroul Investigații Criminale, iar suspectul Tumurug Cristian va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru a fi dispuse măsurile legale care se impun. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „tâlhărie calificată”.

Citește restul știrii după reclame....


Oferta SAVCOM 26-31 Iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here