Un autoturism de teren burdușit cu țigări de contrabandă a fost abandonat de contrabandiști în curtea unui imobil din Brodina. Asta după o urmărire în trafic. Ţigările de contrabandă, în valoare de 82.000 lei, au fost confiscate.

OFERTA SAVCOM 26-31 Octombrie

În cursul nopții de miercui, la nivelul S.P.F. Brodina a fost declanșată o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 00.25, un echipaj al poliției de frontieră a depistat în trafic, pe raza localității Brodina, un autoturism marca Mitsubishi, înmatriculat în Marea Britanie, care rula cu viteză.

Imediat, polițiștii au trecut la urmărirea autoturismului, iar la scurt timp au l-au descoperit abandonat, în curtea unui imobil nelocuit.

În urma controlului efectuat asupra mașinii, polițiștii de frontieră au descoperit mai multe colete cu țigări de contrabandă. Autoturismul a fost transportat la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 7.000 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de 81.900 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la activitatea infracţională, în valoare de 5.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, se efectuează cercetări în vederea depistării persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here