Autoturism cu țigări abandonat în curtea unui imobil din Vicovu de Sus. Vehiculul a fost depistat la un control de către polițiștii de frontieră.

La nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus s-a declanşat luni o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Astfel în jurul orei 14.05, a fost identificat un autoturism cu țigări abandonat în curtea unui imobil. Vehiculul de teren, înmatriculat în Marea Britanie, avea în interior mai multe colete voluminoase.
Cu acordul proprietarului, polițiștii de frontieră au intrat în curtea imobilului, iar în urma unui control sumar asupra mijlocului de transport s-a constatat că în interiorul coletelor erau țigări de proveniență ucraineană.

Autoturismul şi ţigările au fost duse la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 13.000 pachete, de provenienţă Duty-Free, în valoare de 152.100 lei.
Țigările au fost confiscate iar autoturismul în valoare de 12.000 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru depistarea tuturor persoanelor implicate, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Oferta SAVCOM 22-17 Februarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here