Autoutilitară burduşită cu ţigări, urmărită în trafic şi oprită la Gura Humorului.

 

Polițiștii de frontieră suceveni au descoperit și confiscat peste 17.000 pachete cu țigări de proveniență extracomunitară, în valoare de aproximativ 204.000 lei. Este vorba despre o autoutilitară burduşită cu ţigări şi pe care oamenii legii au urmărit-o de la frontieră până la Gura Humorului.

Sâmbătă dimineaţă, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava, s-a desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

stfel, în jurul orei 07.00, pornind din zona de frontieră, poliţiştii au urmărit și reținut, pe raza localității Gura Humorului, o autoutilitară marca Mercedes Sprinter, despre care exista suspiciunea că ar transporta bunuri provenite din activități de contrabandă.

Mașina era condusă de către un cetățean roman, în vârstă de 50 de ani, din județul Suceava.

Șoferul și autovehiculul au fost conduși la sediul S.T.P.F. Suceava. În urma controlului amănunțit asupra mijlocului de transport, în compartimentul de marfă a fost descoperit un locaș special amenajat – perete dublu – în care erau ascunse pachete de țigări de diferite mărci.

După inventarierea ţigărilor a rezultat o cantitate totală de 17.450 de pachete de proveniență extracomunitară. Valoarea acestora se ridică la aproape 204.000 lei.
Mijlocul de transport, în valoare de 40.000 lei, a fost reținut pentru continuarea verificărilor.

În cauză se efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale ce se impun. C

onducătorul auto a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat in fața instanței cu propunere de arestare preventive pentru 30 de zile.

Oferta SAVCOM 1-6 Martiue OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here