mașină poliție

Băiat de 14 ani, găsit spânzurat de o balustradă, în casă. Tragedia s-a petrecut la Șcheia, sâmbătă seară.

Mama copilului a sunat disperată la 112 și a cerut ajutor după ce băiatul a fost găsit spânzurat de o balustradă, cu un cordon. La fața locului au ajuns cadre de la Serviciul de Ambulanță care au efectuat manevre de resuscitare în zadar, zeci de minute. Băiatul a fost declarat decedat.

Polițiștii au ajuns și el la casa familiei băiatului și au demarat cercetări. Din verificări a reieșit că părinții se aflau la etajul casei, când au fost anunțați de către un alt fiu, în vârstă de 10 ani, despre faptul că băiatul de 14 ani este spânzurat cu un cordon de balustrada scării care face accesul către etajul casei.

Tatăl s-a deplasat de urgență în locul respectiv și l-a dezlegat pe băiat. După circa 45 de minute în care echipajul SMURD l-a resuscitat pe minor, în cele din urmă s-a declarat decesul acestuia.

Cu ocazia cercetării la fața locului, s-a stabilit că decedatul prezenta la nivelul gâtului un șanț de comprimare de culoare violacee. A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală Suceava în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii au deschis dosar de cercetare în acest caz.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here