Balotieră în flăcări, pe un câmp din Mușenița. Incidnetul s-a petrecut luni după amiază și a creat panică.

Marți, la ora 14:34, lucrătorii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat din orașul Siret, despre faptul că o balotieră situată pe un teren agricol din comuna Mușenița a luat foc.

Polițiști și pompieri s-au deplasat la fața locului și a reieșit din cercetări că, în timp ce apelantul la 112 desfășura activități agricole pe suprafața de teren, utilajul agricol   (balotiera) cu care lucra  a luat foc.

Utilajul agricol a fost utilizat pentru strângerea și îmbalotarea paielor de pe o suprafață de teren agricol ce aparține bărbatului, iar din cauză frecării mecanismelor de acționare și a supraîncâlzirii, a izbucnit un incendiu în interiorul utilajului.

Incendiul s-a propagat rapid din cauza materialelor inflamabile aflate în interior, cauzând un prejudiciu estimat la circa 20.000 lei.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Gărzii de Pompieri Siret, care au procedat la localizarea şi stingerea incendiului.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Postului de poliție Mușenița sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere din culpă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.