Bărbat internat la Psihiatrie după ce și-a agresat concubina și pe fiul acesteia. S-a întâmplat joi după amiază, la Capu Câmpului.

Secția 10 Poliție Rurală Gura Humorului a fost sesizată prin SNUAU 112 de către asistentul social din cadrul Primăriei Comunei Capu Câmpului, despre faptul că o femeie de 57 ani a fost lovită de concubinul său – un bărbat de 57 ani.

În urma cercetărilor, a fost identificată femeia agresată, care se afla în incinta primăriei comunei Capu Câmpului. Aceasta a declarat faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul unor discuții legate de bani, a fost trasă de păr de către concubinul său.

La scurt timp, femeia a părăsit locuința pentru a solicita ajutor, însă după circa 20 minute a revenit la domiciliu împreună cu fiul ei, care s-a întors de la școală.

Scandalul a reizbucnit la scurt timp și femeia a fost din nou a fost trasă de păr de concubinul său. Speriată, ea a fugit de la locuința pentru a solicita din nou ajutor la primăria din localitate, lăsându-l pe fiul minor în casă cu concubin.

Ulterior, la sosirea organelor de poliție s-a constatat faptul că și fiul acesteia, în vârstă de 14 ani, a fost lovit de către individul agresiv în timpul în care mama era plecată din locuință.

La fața locului a fost solicitată și intervenția unui echipaj al ambulanței. Femeia a primit îngrijiri medicale însă aceasta a refuzat transportarea la Spitalul Orășenesc Gura Humorului pentru investigații suplimentare.

S-a întocmit formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care s-a constatat că există risc iminent și s-a emis ordin de protecție.

Concubinul femeii a fost identificat la locuința de domiciliu și prezenta tulburări de comportament. La fața locului a fost solicitată intervenția unui echipaj al ambulanței, întrucât susnumitul este cunoscut în evidențele medicale cu probleme neuropsihice. Bărbatul a fost transportat la U.P.U. Gura Humorului pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate și apoi la Spitalul de Psihiatrie din Câmpulung Moldovenesc în vederea internării.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here