Bărbat în comă hipotermică la spital după ce a stat la un praznic. S-a întâmplat sâmbătă după amiază, la Fălticeni.

Un bărbat de 47 ani, Fălticeni, a fost transportat în comă hipotermică la spital în timp ce se întorcea de la un praznic. Acesta era în stare de ebrietate.

După cercetări, polițiștii au stabilit că, în jurul orei 12.00, fălticeneanul s-a deplasat la casa de prăznuire din incinta Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din Fălticeni, unde a participat la un praznic.

După ce a ieșit de la praznic acesta s-a deplasat în fața blocului nr. 2C de pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Fălticeni. La un moment dat, bărbatului i s-a făcut rău, fiind observat de o femeie. Aceasta care a solicitat o ambulanță prin SNUAU 112.

Bărbatul de 47 de ani a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, fiindu-i stabilit diagnosticul „comă hipotermică, fibrilație atriolă, obezitate gr. II”, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean Suceava.

Din verificări s-a stabilit faptul că acesta suferă de afecțiuni cardiace, urmează un tratament medicamentos, iar în timp ce se afla la praznic a consumat alcool.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare în acest caz.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here