Bărbat căzut în fântână, la 12 metri adâncime, după ce a încercat să salveze o capră. Pompierii au intervenit cu promptitudine și au salvat, la Drăgușeni, un bărbat căzut în fântână.

Pompierii militari fălticeneni au fost solicitaţi sâmbătă, în jurul orei 13:20, să intervină pentru salvarea unei persoane care a căzut într-o fântână dezafectată, fără apă. Fântâna era situată pe un teren viran de pe raza comunei Drăguşeni.
Victima, un bărbat de 41 de ani, a venit la fântână, unde, cu o zi înainte, îi căzuse o capră, cu gândul să-şi salveze animalul. El s-a legat cu o funie de un picior şi a vrut să coboare. Din nefericire, a uitat să lege celălalt capăt al funiei, pentru a fi asigurat, şi a căzut în gol, de la o înălţime de aproximativ 12 metri.

Şansa bărbatului, dat fiind locul izolat, în câmp, a fost faptul că totuși alţi cetăţeni au observat incidentul şi au solicitat imediat ajutor la 112. Pompierii militari, sosiţi la faţa locului, şi-au luat toate măsurile de siguranţă, iar un salvator, cu ajutorul accesoriilor specifice, a coborât în fântână. Asesta a asigurat atât bărbatul cât și capra lui și i-a pregătit pe cei doi pentru extragere.

Ulterior, atât omul, cât şi animalul, au fost aduși la suprafață, sănătoşi, fără probleme deosebite, care să necesite transportul la spital, respectiv la o clinică veterinară.
După evaluarea medicală, acest bărbat căzut în fântână şi-a luat capra şi a plecat spre casă.
Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here