bărbat arsuri
barbat arsuri, foto arhivă

Bărbat cu arsuri pe 70% din suprafața corpului după ce s-a electrocutat. Incidentul s-a petrecut la o stație de transformare a curentului electric, din Câmpulung Moldovenesc.

Miercuri, la ora 15.20, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 de către Doroftei Petru despre faptul că o persoană s-a electrocutat la Stația de transformare 110/20kV Câmpulung Moldovenesc, județ Suceava.

Polițiștii au mers la fața locului și din cercetări a reieșit că un angajat la S.C. ELECTROCONSTRUCȚIA BOTOȘANI S.A. (ELCO)  executa lucrări de întreținere la Stația de transformare 110/20kV Câmpulung Moldovenesc, beneficiar fiind Delgaz Grid SA.

După ce a polizat un pilon al întrerupătorului de tensiune, muncitorul a suflat cu pulverizatorul praful depus pe izolația polului de la acesta. În acel moment s-a produs un arc electric, bărbatul fiind electrocutat.

Bărbatul a suferit arsuri grave pe aproximativ 70% din suprafața corpului. El a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Suceava.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare în acest caz, pentru a stabili circumstanețele exacte în acre s-a produs accidentul de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.