Sâmbătă seară, ora 20.00, polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta, în timp ce acționau pe D.N. 17 pe raza comunei Pojorâta, pe sensul de deplasare municipiul Câmpulung Moldovenesc către municipiul Vatra Dornei, au observat că pe sensul opus se deplasează un ATV, condus de către un bărbat, care nu purta cască, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea acestuia.
Bărbatul în cauză a observat semnalele luminoase puse în funcțiune motiv pentru care a început să fugă prin curtea unei societăți comerciale, după care a abandonat autovehiculul și a luat-o la fugă spre domiciliu.
Membrii echipajului de poliție au continuat urmărirea acestuia pedestru, iar după executarea somațiilor legale, persoana în cauză s-a oprit fiind imobilizat.
Acesta a fost identificat în persoana unui bărbat de 32 ani, din comuna Pojorâta și le-a spus polițiștilor că se întorcea de la o gospodărie unde îngrijește mai multe animale.
În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere, iar vehiculului condus are capacitatea cilindrică de 124 cm3 și nu a fost niciodată înregistrat sau înmatriculat în România.
Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunile de „conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Totodată, bărbatul a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor O.M. 3/2020, cu amendă în valoare de 4.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here