Bărbat găsit mort în apartamentul său după ce vecinii au sunat la 112. Este vorba despre un sucevean de 66 de ani, din cartierul Burdujeni.

Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată sâmbătă de către un sucevean că se simte miros de putrefacție pe scara blocului 88, strada Muncii și că, cel mai probabil, un locatar zace mort de mai multe zile în interior.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul Secției de poliție Burdujeni și un echipaj din cadrul ISU Suceava, ocazie cu care s-a constatat că într-un apartament era un locatar decedat.

Din primele verificări s-a stabilit că defunctul consuma frecvent băuturi alcoolice și locuia singur, acesta fiind văzut ultima dată de către vecini la data de 25 decembrie.

Cu ocazia cercetării la fața locului s-a constatat că ușa de acces a imobilului confecționată din lemn era închisă și asigurată pe interior, nefiind identificate urme de răvăşire sau sustrageri de bunuri, înscrisuri sau valori din interior.

Cadavrul aflat pe patul din cameră nu prezintă urme de violență pe suprafața corpului fiind în stare avansată de putrefacție, fiind ridicat de către lucrători din cadrul S.C Efemer S.R.L Suceava și transportat la morga Spitalului județean Suceava în vederea efectuării necropsiei.

Nu au fost identificați aparținătorii decedatului, urmând a fi continuate verificările.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here