Bărbat găsit mort în râul Moldova, în apropiere de o pensiune, La Vama. Este vorba despre un localnic de 56 de ani, care a plecat de acasă cu mașina și nu s-a mai întors.

Polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că în zona Sălătruc – Molid, în apropierea unei pensiuni, se află un bărbat mort în râul Moldova.

La faţa locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat apelantul, precum şi cadavrul unui bărbat, acesta fiind găsit în albia Râului Moldova, cu fața în sus, pe mijlocul cursului de apă.

Cadavrul a fost scos la mal de lucrătorii ISU Câmpulung Moldovenesc ajunși la fața locului. Acesta a fost examinat de tehnicianul criminalist aflat la fața locului, fără a fi identificate urme de violență și nici acte de identitate sau bunuri care să ducă la identificarea persoanei.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că persoana decedată este un bărbat 56 ani, din com. Vama.

Din discuțiile purtate cu soția acestuia, s-a stabilit faptul că acesta a plecat de acasă în dimineața zilei de 05.05.2021, în jurul orelor 07.30, cu autoturismul personal, fără a indica destinația.

Cadavrul a fost ridicat de la fața locului și transportat la Morga Spitalului Câmpulung Moldovenesc, fiind dispusă efectuarea unei necropsii în vederea stabilirii cauzei decesului.

În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here