Bărbat găsit spânzurat de fiul său. Omul era supărat pe soție, femeia fiind plecată la muncă în străinătate și aflată într-o relație cu un alt bărbat.

Poliția orașului Frasin a fost sesizată prin SNUAU 112, miercuri după-amiază, de către un tânăr din localitate despre faptul că tatăl său, un bărbat de 63 ani, din Bucșoaia, s-a spânzurat.

Agenții s-au deplasat la fața locului și au efectuat cercetări. A reieșit că bărbatul de 63 de ani era supărat din cauza soției, aceasta fiind plecată la muncă în Germania și având o relație cu o altă persoană.

Miercuri, în jurul orei 16.00,  împreună cu fiul său, bărbatul a făcut treabă prin gospodărie. La un moment dat însă, acesta a intrat în locuință, fiul rămânâd să termine treaba.

După aproximiativ 10 minute, fiul a mers în camera tatăului său, amplasată la etajul locuinței, însă nu l-a găsit.

Văzând becul aprins aprins în podul casei, tânărul a urcat acolo pentru a-l stinge, ocazie cu care l-a găsit pe tatăl său spânzurat de o grindă.

Fiul l-a dat jos pe acesta din ștreang și, văzând că nu prezintă semne vitale, a apelat serviciul de ugență 112.

La fața locului a intervenit un echipaj medical, care a procedat la resuscitarea bărbatului, însă fără rezultat, iar la ora 17.15 a fost declarat decesul.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei exacte a decesului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.