sursa foto:Ghita Sfirchi


Bărbat intoxicat cu monoxid de carbon după ce un incendiu i-a cuprins casa. Duminică după amiază o localnică din Horodnic de jos a sunat la 112 pentru a anunța că la locuința unui bărbat de 69 de ani a izbucnit un incendiu. La fața locului au ajuns pompierii dar și polițiștii.
Din cercetări, a reieșit că, aflându-se singur la locuința sa, și fiind sub influența băuturilor alcoolice, proprietarul a făcut focul într-o sobă din teracotă, însă nu a asigurat sau supravegheat corespunzător soba, astfel că jarul a căzut pe podeaua din lemn, iar ulterior a generat incendiul. La fața locului au intervenit mai multe autospeciale ale ISU Suceava, reușindu-se localizarea și limitarea incendiului. Au fost distruse cele două corpuri de clădire cu destinația de locuință, prejudiciul creat fiind de aproximativ 50.000 lei.
Buznea Ioan a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Municipal Rădăuți și a fost diagnosticat cu „intoxicație cu monoxid de carbon”, nefiindu-i pusă viața în pericol. Cauza probabilă de producere a incendiului stabilită de pompierii ISU Suceava este jarul căzut din sistemul de încălzire. În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul infracțiunii de distrugere din culpă.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here