Bărbat mort după ce a refuzat să urce în ambulanță pentru a i se acorda îngrijiri de urgență. Rudele au sunat la 112 și au cerut ajutor, însă bărbatul în vârstă de 58 de ani a refuzat să i se acorde îngrijiri medicale și la scurt timp a intrat în stop cardio-respirator.

Incidentul s-a petrecut miercuri după amiază, la Arbore.

Mama defunctului a declarat polițiștilor că fiul ei avea probleme cu consumul de băuturi alcoolice, nu era înscris la vreun medic de familie și nici nu dorea să meargă pe la medici pentru efectuarea analizelor medicale periodice.

Miercuri, în jurul orei 15.00, acesta s-a simțit rău motiv pentru care a chemat echipajul de ambulanță.

În momentul sosirii ambulanței, pacientul era conștient și a refuzat să urce în autosanitară pentru a i se oferi minimul de  îngrijiri medicale.

La scurt timp acesta a intrat în stop cardio-respirator, iar echipajul de ambulanță a intervenit procedând la efectuarea masajului cardiac conform procedurilor în vigoare pentru aproximativ 50 minute.

Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, motiv pentru care la ora 15.41 s-a constatat decesul.

În urma examinării sumare a cadavrului efectuată împreună cu tehnician criminalist din cadrul Poliței municipiului Rădăuți, Compartiment Criminalistic nu au fost constatate semne de violență.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la morga Spitalului municipal Rădăuți, în vederea efectuării neeocropsiei și stabilirea cauzei decesului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.