Bărbat mort după ce i s-a făcut brusc rău și a căzut de la înălțime. Incidentul s-a petrecut la Cornu Luncii, sat Sasca Mică, joi după amiază.

Lucrătorii de poliție au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un medic din cadrul SAJ Suceava, cu privire la faptul că un bărbat de 67 de ani, din Hârtop, se află în stop cardiac după ce i s-a făcut brusc rău și a căzut de la înălțime.

Polițiștii au aflat în urma cercetărilor că acesta s-a deplasat împreună cu ginerele său pe raza satului Sasca Mică, comuna Cornu Luncii, la locuința unei localnice de pe strada Școlii, pentru a o ajuta pe aceasta la toaletarea copacilor din grădină.

În jurul orei 14.30, bărbatul era urcat într-un copac pentru a-l curăța, moment în care i s-a făcut rău. Creanga pe care acesta era a cedat și s-a rupt iar bărbatul a căzut de la o înălțime de aproximativ 2 metri.

La sosirea echipajului de ambulanță SAJ Suceava, bărbatul se afla în stop cardio-respirator. I s-au efectuat manevrele de resuscitare, însă fără niciun succes. În final, medicii au declarat decesul.

Din verificările efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu era în evidențele vreunui medic de familie.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Municipal Fălticeni în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

Polițiștii au întocmit în acest caz dosar de cercetare.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here