Bărbat mort după ce s-a prăbușit în biserică, la slujbă, în Șcheia. Incidentul s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 19.00. Ceilalți credincioși au sărit să îl ajute însă bărbatul a intrat în stop cardio-respirator.

Un bărbat de 47 de ani, din Ipotești, s-a prăbușit în Biserica Creștină Penticostală din sat Sf. Ilie, comuna Șcheia, sub ochii celorlalți credincioși.

Acesta se afla pe o bancă și asista la slujbă, când, la un moment dat, i s-a făcut rău, motiv pentru care ceilalți participanți la slujbă l-au ridicat de pe bancă și s-au deplasat cu el spre ușa de acces. După ce a fost transportat aproximativ 10 metri, în dreptul scărilor care fac accesul în biserică, acesta și-a pierdut conștiința și s-a prăbușit.

La fața locului a intervenit un echipaj medical din cadrul Ambulanței Suceava. Cadrele medicale au efectuat în zadar, minute în șir, manevre de resuscitare. În final ele au constatat decesul persoanei în cauză, stabilindu-se ca diagnostic preliminar ”stop cardio-respirator iresuscitabil”.

Bărbatul era cunoscut cu probleme cardiace de mai mulți ani și este posibil să fi suferit un infarct miocardic.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei.

În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here