Bărbat mort după ce s-a prăbușit în biserică, la slujbă, în Șcheia. Incidentul s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 19.00. Ceilalți credincioși au sărit să îl ajute însă bărbatul a intrat în stop cardio-respirator.

Un bărbat de 47 de ani, din Ipotești, s-a prăbușit în Biserica Creștină Penticostală din sat Sf. Ilie, comuna Șcheia, sub ochii celorlalți credincioși.

Acesta se afla pe o bancă și asista la slujbă, când, la un moment dat, i s-a făcut rău, motiv pentru care ceilalți participanți la slujbă l-au ridicat de pe bancă și s-au deplasat cu el spre ușa de acces. După ce a fost transportat aproximativ 10 metri, în dreptul scărilor care fac accesul în biserică, acesta și-a pierdut conștiința și s-a prăbușit.

La fața locului a intervenit un echipaj medical din cadrul Ambulanței Suceava. Cadrele medicale au efectuat în zadar, minute în șir, manevre de resuscitare. În final ele au constatat decesul persoanei în cauză, stabilindu-se ca diagnostic preliminar ”stop cardio-respirator iresuscitabil”.

Bărbatul era cunoscut cu probleme cardiace de mai mulți ani și este posibil să fi suferit un infarct miocardic.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei.

În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.