medicină legală

Bărbat mort după ce și-a scos singur o măsea și apoi a băut alcool pentru ca durerile să treacă. Întâmplarea, demnă de Evul Mediu, s-a petrecut în comuna Ipotești, sat Lisaura.

Bărbat de 57 de ani mort după ce și-a scos singur o măsea. El figura înscris ca pacient al unui cabinet medical de familie și era cunoscut cu afecțiuni medicale.În urmă cu câteva zile, din cauza unor dureri la o măsea, acesta și-a extras singur, fără asistență medicală, măseaua respectivă. Numai că durerile nu au încetat. În zilele următoare, din cauza durerilor, bărbatul a consumat în mod exagerat băuturi alcoolice.

Joi după amiază, soția sa a ajuns acasă de la serviciu, l-a găsit pe soțul său în pat, a vorbit cu el, după care a continuat să facă treburi în gospodărie. În jurul orei 19.00, când femeia a intrat în cameră, a constatat că soțul său este inconștient, motiv pentru care a solicitat deplasarea la fața locului a unui echipaj de Ambulanță.

Medicii care au ajuns la fața locului au constatat că bărbatul era decedat. Polițiștii s-au deplasat și ei la domiciliul bărbatului și au demarat cercetări. S-a încercat contactarea telefonică a medicului de familie, însă acesta nu a răspuns. Cadavrul a fost ridicat de o firmă de pompe funebre și depus la morga Spitalului Județean Suceava, urmând a fi efectuată autopsia. Legiștii trebuie să facă lumină în cazul bărbatului mort după ce și-a scos singur o măsea.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here