Bărbat mort în mașină, în timp ce se deplasa spre serviciu. Tragedia s-a petrecut marți dimineață, la Satu mare.

Marți, la ora 07.00,polițiștii de la Marginea au fost sesizați prin SNUAU 112  de către personalul medical din cadrul Serviciului Ambulanță Rădăuți, cu privire la un bărbat mort în mașină, pe raza localității Satu Mare.

În baza sesizării, lucrătorii de poliție s-au deplasat la fața locului respectiv pe raza localității Satu Mare.

La fața locului a fost identificată o autoutilitară marca Ford Transit, proprietatea unui bărbat din comuna Satu Mare.

În interiorul autoutilitarei, respectiv pe bancheta pasagerilor din spate a fost identificat fără a prezenta semne compatibile cu viața, un alt bărbat din localitate.

Din discuțiile purtate cu proprietarul autoutilitarei, a rezultat faptul că, în jurul orelor 06.30, la domiciliul său a venit vecinul, pentru a se deplasa împreună la muncă.

Astfel, în timp ce se deplasau cu autoutilitara pe un drum comunal neclasificat din localitate, la un moment dat, pasagerului i s-a făcut rău, acesta intrând într-o stare de inconștiență.

La fața locului a fost solicitată intervenția unui echipaj de ambulanță, lucrătorii medicali constantând decesul la orele 06.53.

Lucrătorii de pe ambulanță au stabilit ca prim diagnostic “stop cardio respirator- iresuscitabil – lipsă semne vitale “.

De asemenea, a fost solicitată și intervenția unui tehnician criminalist din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți, fiind efectuate fotografii judiciare.

Defunctul a fost ridicat și transportat la morga Spitalul Municipal Rădăuți în vederea stabilirii cauzei decesului.

În cauză polițiștii desfășoară cercetări privind infracțiunea de ”ucidere din culpă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.